Pipedream – Wartenberg Wheel Wartenberg kerék

SKU: 22206 Kategóriák: ,

A Fetish Fantasy Gold Wartenberg kerék egy bondage kötelező darab! A híres neurológus, Dr. Robert Wartenberg után elnevezett tűkerék bizsergető érzést nyújt, ahogy a szúrós tűk végiggördülnek a bőrön. Az alkalmazott nyomás mértékétől függően különböző érzéseket vált ki a csiklandozástól a fájdalomig. A Wartenberg-kerék hihetetlenül alkalmas érzéki játékra. Futtassa meleg víz alá, hogy felmelegítse, vagy tegye a hűtőszekrénybe a hűvös érzésért. Bekötött szemmel, bilincsekkel és tollal kombinálva a felfokozott érzéki élménytől a szeretőjének eláll a lélegzete.

Additional Information

Weight 0.055 kg
Dimensions 3 × 8 × 20 cm
discount
about_the_brand
Anyaga

címke

Fetish Fantasy Gold by Pipedream

Gyártó neve

Cikk kategória

Bondage / SM

Szín

Származási hely

China

Új
Csomagolás

20 x 8 x 3 cm – 7,8 x 3,1 x 1,2 inch

Termékcsoport

Anyagcsoport

Modellnév

Wartenberg Wheel

Modell szám

22206

Teljes hossza

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – Wartenberg Wheel Wartenberg kerék” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.