Pipedream – WOW! G-Motion Rotáló csiklóizgató vibrátor

50,990 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:

3 egyszerű betű: WOW! A három szinkronizált, tökéletes harmóniában működő motorral rendelkező WOW! G-Motion semmihez sem hasonlítható, amit valaha is láttál! A WOW! G-Motion a világ első olyan háromfunkciós vibrátora, amely az erőteljes klitorális rezgéseket a szabadalmaztatott exkluzív G-Motion technológiánkkal kombinálja. A hagyományos nyúlvibrátorok nagyszerűek, de pörgő gyöngysorokkal vagy gyöngyökkel rendelkeznek, amelyek nem sokat tesznek a hüvely falának stimulálásáért. Röviden, ezek a legjobb esetben is kielégítetlenek, legrosszabb esetben pedig kényelmetlenek. Az új G-Motion nyúlunk egy vadonatúj mozgást használ, amely a vibrátor hegyét a g-pontod ellen mozgatja, fokozva minden egyes lökés élvezetét. A mi ultra-higiénikus és szuper-sima Elite szilikonunkból készült, és ergonomikusan alkalmazkodik a tested körvonalaihoz. A vibrátor kúpos, sima hegye gyerekjátékká teszi a behelyezést, az előre-hátra mozgást pedig úgy tervezték, hogy felrázza a világot! Nincs többé keresgélés a g-pontod után – a G-Motion nyúl úgy vonaglik, tolja és rezeg, hogy minden alkalommal a megfelelő pontot találja el! A WOW! G-Motion a csiklót is stimulálja! A szuper aranyos és erőteljes nyúl a tengely aljához simul. Válassza ki az Önnek megfelelő sebességet, és hagyja, hogy a nyuszi elvarázsolja Önt. A három, egymástól függetlenül vezérelt motorral teljes mértékben te irányítod a mókát! Kombináld a G-Motion stimulátor előre-hátra mozgását a sima hegyénél lévő erőteljes belső rezgésekkel a lábujjhegyre ható g-pont orgazmusért!

Additional Information

Weight 0.418 kg
Dimensions 7 × 12 × 36 cm
címke

Wow by Pipedream

Szín

Teljes hossza

Modell szám

22277

Modellnév

WOW! G-Motion

Anyagcsoport

Vízállóság

Vízálló

Termékcsoport

Csomagolás

7 x 12 x 36 cm – 2,7 x 4,7 x 14 inch

Anyaga

Származási hely

China

Szükséges elemek száma

4

Cikk kategória

Vibrators

Testbiztos

Elemeket tartalmaz

Nem

Behelyezhető hossz

11 cm – 4,29 inch

Gyártó neve

Szükséges akkumulátorok

["AA"]

Átmérő

7 cm – 2,83 inch

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – WOW! G-Motion Rotáló csiklóizgató vibrátor” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.