Pipedream – XXL Maximizer Pump Péniszpumpa

22,190 Ft Bruttó

Külső raktáron! Várható szállítás 2-5 munkanap.

Mny:
SKU: 21194 Kategóriák: ,

A magnum méretű erekció és a maximális elégedettség érdekében csak az XXL Maximizer képes olyan eredményeket elérni, amelyekre a legjobb teljesítményhez szüksége van. Az EZ-grip kioldó fogantyú minden egyes megnyomásával a gyönyörrúdja nagyobbá, vastagabbá válik, és erőtől duzzad. Amint behatolsz a sima, rugalmas PVC nyílásba, gyorsan felfedezed a lüktető, kőkemény erekciót, amely nagyszerű érzés, és tartós és tartós, félúton a teljesítmény leépülése nélkül! Az extra hosszú, átlátszó vákuumcső lehetővé teszi, hogy figyelje, hogyan nő a farka, a gyorskioldó szelep pedig egy gombnyomással levezeti a nyomást. Óvakodjon az utánzatoktól – csak ez a hatékony pumpa képes olyan eredményeket elérni, amelyek valóban kielégítőek!Az ejakuláció meghosszabbításához csúsztassa a mellékelt fokozó gyűrűt a szárára, amíg szépen és szorosan rá nem ül. A szoros szorítás meghosszabbítja a cumizást, segít fenntartani az erekciót, és meghosszabbítja a szórakozást. ha végeztél, egyszerűen vedd le a hengert a vákuumtömlőről, és állítsd vissza újszerű minőségbe a Pump Worx Toy Cleanerrel és meleg vízzel.

Additional Information

Weight 0.552 kg
Dimensions 8 × 13 × 47 cm
Átmérő

7 cm – 2,78 inch

Teljes hossza

Modell szám

21194

Modellnév

XXL Maximizer Pump

Anyagcsoport

Termékcsoport

Csomagolás

47 x 13 x 8 cm – 18,3 x 5,1 x 3,1 inch

Származási hely

China

Szín

Cikk kategória

Pumps

Testbiztos

Gyártó neve

címke

Pump Worx by Pipedream

Anyaga

0★

Rating

  • 5★ 0
  • 4★ 0
  • 3★ 0
  • 2★ 0
  • 1★ 0

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pipedream – XXL Maximizer Pump Péniszpumpa” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Pipedream

Azért vagyunk itt, hogy felfrissítsük a szexuális wellness világát, meghitt pillanatokat inspiráljunk, és innovatív termékeinkkel fokozzuk az élvezetet!
A Pipedream Products több mint 45 éve újradefiniálja az intim ellátás és a szexuális jólét kontextusát és felfogását. Az 1973-ban Ohio államban családi vállalkozásként alapított vállalat azóta a világ egyik legnagyobb szexuális wellness termékgyártójává vált.
A Pipedream ötvözi az innovációt és a saját technológiát, hogy olyan termékeket szállítson, amelyek erősítik a kapcsolatot, inspirálják a meghitt pillanatokat és fokozzák az élvezetet. A Pipedream márkacsalád gyakorlatilag minden élvezeti termékkategóriát átfog – és partnereivel a Pipedream ügyfelek széles körét tudja kiszolgálni világszerte. A Pipedream büszke címzettje több mint 100 díjnak rangos ipari forrásokból, és számos AIGA, ID és IDEA Design Awards díjat kapott.